ACTUEEL

Beware! USA, ABN AMRO is a fucking shit bank, don’t give them an  US banking licence..

This Bank is absolutely a scam and hacked me……translate and get your conclusions!

Former CEO Gerrit Zalm will be condemned soon! Unreliable Bull Shitter…..

Jan 2021 (BNR) Reportage Stefan Schuit: “…Het behalen van winst wordt hoger gesteld dan het nakomen van Wettelijke Regels….” Witwas en Zorgplicht…..

Naar aanleiding van mijn aangifte van HACKEN van mijn site http://abn-amr0.nl door Indiase hackers in opdracht van de ABN-AMRO. Zie de slappe reactie van Politie ondanks mijn keiharde aangereikte bewijzen………

Goed zo Oplichters Bank:

AMSTERDAM (AFN) – Analisten vinden de kwartaalresultaten van ABN AMRO tegenvallen. Volgens marktvorsers van KBC Securities en ING is onder meer de kredietvoorzieningenprognose die de bank gaf voor het hele jaar pessimistischer dan voorzien. Ook hadden ze op een minder sterke winstval gerekend in het eerste kwartaal.

Voorlopig houdt ABN AMRO er rekening mee dat de kredietvoorzieningen in heel 2020 zullen uitkomen op 2,5 miljard euro. Het kwartaalverlies van het financiële concern bedroeg 395 miljoen euro, terwijl de consensus van analisten neerkwam op een negatief nettoresultaat van 191 miljoen euro.

Een analist van KBC merkt op dat de nieuwe topman van ABN AMRO, Robert Swaak, pas tegen het einde van april is aangetreden. Hij verwacht daarom eind derde kwartaal pas een nieuwe strategische update van de bank. In de tussentijd bevindt de bank zich volgens hem in een moeilijke positie. Ook werkt ABN AMRO nog aan een eerder aangekondigde review van de grootzakelijke activiteiten en op de achtergrond is het Openbaar Ministerie nog altijd bezig met zijn onderzoek naar mogelijke overtredingen wat betreft het tegengaan van witwassen. Mogelijk levert die kwestie de bank nog een flinke boete op.

Het advies voor het aandeel blijft bij KBC op sell staan. Het koersdoel is wel verlaagd, van 15 euro naar 9,50 euro. ING gaat uit van een hold-advies, met een koersdoel van 18,50 euro. ABN AMRO was woensdagochtend met afstand de grootste verliezer in de Amsterdamse AEX-index. Even na 10.30 uur noteerde het aandeel 6,5 procent lager op 6,24 euro.

ABN-AMROt.a.v. Ton van Dijk, hoofd securityGustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam  

Betreft mijn site http://abn-amr0.nl

Beste Ton van Dijk,
Zoals je weet heb ik aangifte gedaan bij de Politie vanwege het feit dat jullie mijn site (http://abn-amr0.nl) hebben gehacked.Dat is niet handig. 
Hoewel ik de bewijzen heb aangereikt, doet de Politie er kennelijk weinig mee. Geen tijd w.s. en zij geloven nog in sprookjes dat er geen Oplichters Bankjes zijn.Grapperhaus zei het nog vanavond in het journaal …..te weinig capaciteit blauw op straat. Ik denk eerder dat de afdeling Team Cybercrime van de Politie getuigende hun brief in antwoord op mijn aangifte geen kennis heeft van hacken. Ik wel en dat zullen jullie merken, don’t worry ik heb het al aan de Politie gemeld, een week geleden (na weer geen terug bellen ondanks belofte), vandaag om 10:45 aan Politie agente stamnummer 15985(weer geen terug bellen uiteraard) en aan Politie agente UVR 17700 een zeker mevrouw Aisiny om 20:45. Check het maar even…
Ze gaan er mee aan de slag…en ik ook! Of ik ga wel even een paar uurtjes zitten, kan ik de website weer een beetje up-graden.
Steeds het beloofde terug bellen na mijn eindeloze verzoeken (dat ken ik nog van jullie in 2006 en de jaren daar na) in gesprek te komen met de heer J. Weppner van de Politie Afdeling Cybercrime, heeft niet geresulteerd in een verstandig gesprek. Net als met jullie.
Zoals je kunt lezen in de attached files van de Politie:  “….is er volgens hun w.s. sprake geweest van een Notice of Take Down (NTD) door de ABN-AMRO. Er is geen gebleken sprake van een Strafbaar feit, volgens Wetboek van Strafrecht. Lulkoek. 
Jullie hebben hackers uit India ingezet, IP adres bij mij bekend, maar ook de locatie in Mumbay vlak bij jullie hoofdkantoor in India en die van de Royal Bank of Scotland. Ik heb, na mij erg kwaad te hebben gemaakt bij de Politie, nadat de gemaakte terugbel beloftes steeds niet werden ingewilligd, een belofte gedeponeerd dat ik de ABN-AMRO zal gaan hacken, immers er is dan w.s. ook geen sprake van een Strafbaar feit. Dit is uiteraard opgenomen, zowel bij hun als bij mij. Daar houden zij en ik ook van voor de eventuele bewijslast ter Zitting. 
Bij deze, beste vriend, deze mail zal ik ook naar dat advocaten eikeltje Verheijen van Kennedy v.d. Laan mailen, zodat jullie eens serieus weer rond de tafel kunnen gaan zitten beppen hoe die kut site van mij uit de lucht kan worden gehaald. WIPO actie-tje was niet zo succesvol, toch? Heeft jullie alleen maar geld gekost. Alle sites draaien weer en er komt heus meer of willen jullie mij weer uitnodigen in de Voetangel in Ouderkerk a/d Amstel voor een heerlijk dineetje?Of ben ik nu aan de beurt (Mac Donald Drive of FEBO naar keuze)
Houd er even rekening mee, dat ik schijt heb aan de Politie en maar vooral schijt heb aan de ABN-AMRO de Oplichtersbank van Nederland. Zoals je weet zullen jullie NOOIT van mij afkomen.
Alle kansen om tot een vergelijk te komen zijn op alle manieren door jullie en de Overheden gedwarsboomd. Geeft niets hoor. Nog wat hardere acties dan maar.Ik kreeg gewoon 32,000 Euro. KREEG.. maar daar doe ik het niet meer voor (rente en smartengeld etc. doe er maar een nulletje achter lulletje!
(Kopie naar Kennedy van der Laan, BNR)
Vriendelijke groet,

Ronald Huisman,birdybox@gmail.com06 20 76 49 73